STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Schleich Giant Turtle 14824
Pris
38 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278747

EAN: 4055744033667

Schleich Giant Turtle 14824
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den gigantiske barnepad fra Schleich ® Wild Life har en stor kuppelformet skarphed. I naturen vokser den undertiden til 100-120 cm lang.

Gigantiske barnepads er store landbarnepadder, der kan veje over 400 kg. Som de kæmpe børnetupper fra Schleich ® Wild Life har de meget korte, men stærke ben, som de bevæger sig rundt med på jagt efter friske græs og urter. Reptilerne kan nå en imponerende alder og lever ofte til at være over 100 år gamle i naturen.

Ting at vide
Når fare truer, kæmper giganter barn med hoved og ben tilbage i tanken.

produktdetaljer:
  • Temaverden: Wild Life
  • Dimensioner (LxWxH): 7,8 cm x 4,3 cm x 4,1 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år alder. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topseller

Schleich Giant Turtle 14824
38 kr