10% personalerabatt
10% personalerabatt
kopiér koden:
HBC2485
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

SCHLEICH Gepardunge 14747
p.t. udsolgt

Pris
37 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A165781

EAN: 4005086147478

SCHLEICH Gepardunge 14747
Baby-geparder vejer kun 300 gram, når de bliver født. Deres pels har allerede de typiske sorte pletter, og deres ansigt de umiskendelige dråbeformede striber.

Baby-geparder er meget hjælpeløse og åbner først deres øjne efter to uger. Når deres mor er på jagt, er de helt forsvarsløse over for sultne løver og hyæner. Den bedst mulige camouflage er den eneste chance, de har. En lang sølvmanke hjælper dem her. Den står lige op som en mohikaner-frisure og ligner lange græsstrå på lang afstand. Baby-geparder lærer at jage for sig selv, når de er omkring seks måneder gamle. Efter et eller to år, er ungerne uden for fare og kan klare sig selv.

I løbet af de første måned, har baby-leoparder en lang, pjusket manke på hoved og hals.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 14747
• Tema: Wild Life
• Alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: SCHLEICH Gepardunge 14747
5
32 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers