Schleich Cryolophosaurus 15020
Pris
126 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278780

EAN: 4059433029290

Schleich Cryolophosaurus 15020
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Når Cryolophosaurus fra Schleich ® Dinosaurs åbner sin mobile kæbe, er dens farlige tænder synlige! I Nedre Jurassic var det den største kødædende dinosaur, og det er den første, hvis fossiler blev opdaget i Antarktis. På det tidspunkt var denne del af jorden endnu ikke dækket med is. Der var endda skove der, men temperaturerne faldt i vintermånederne ikke desto mindre allerede under nul grader - hvilket var ekstremt koldt for dinosaurier.

Værd at vide
Cryolophosaurus kaldes også Elvisaurus fordi dens knoglekam ligner Elvis Presleys frisure.

produktdetaljer:
  • Temaverden: Dinosaurer
  • Dimensioner (LxWxH) : 24,7 cm x 8,9 cm x 10,6 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich Cryolophosaurus 15020
Schleich Cryolophosaurus 15020
126 kr