Schleich Baryonyx 15022
Variant:
  • Schleich Baryonyx 15022
  • Schleich Postosuchus 15018
  • Schleich Cryolophosaurus 15020
  • Schleich Agustinia 15021
  • Schleich Ankylosaurus 15023

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278785

EAN: 4059433029979

Schleich Baryonyx 15022
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lange, smalle og flade kranium af Baryonyx of Schleich ® Dinosaur ligner en krokodille, hvilket gør den til en særlig spændende uregård. Dinosauren jagede sandsynligvis hovedsageligt i vand, og dens specielle form betød, at dens snute kunne være nedsænket i vand for at fange fisk. Den havde også usædvanligt store og tunge, krokformede tommelfinger kløer at holde på byttet.

Værd at vide
Sandsynligvis tilbragte Baryonyx en masse tid i vandet som en krokodille.

produktdetaljer:
  • Temaverden: Dinosaurer
  • Dimensioner (LxBxH): 23,8 cm x 9 cm x 10,2 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topseller

Schleich Baryonyx 15022
104 kr