Schleich arabisk hoppe 13908
Variant:
  • Schleich arabisk hoppe 13908
  • Schleich arabisk hingst 13907

Pris
53 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich Horse Club

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278726

EAN: 4059433027883

Schleich arabisk hoppe 13908
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Manen af ??den arabiske hoppe af Schleich ® Horse Club blev flettet i tre smukke spanske fletninger.

Med sin rolige og afslappede position udtrykker den arabiske hoppe af Schleich ® Horse Club, at den spændte hesterase også har en blid og følsom side. Hendes hale har en interessant farve: den er sort ovenpå og hvid nedenunder. Et andet højt lys på figuren er den mørke manke og de mørke forben, fordi de udgør en spændende kontrast til den lyse frakke.

Værd at vide
Den elegante bøjning i næse gør ansigtet til den arabiske hest særlig udtryksfuld.

produktdetaljer:
  • Temaverden: Horse Club
  • Dimensioner: (LxBxH): 13,5 cm x 3,9 cm x 8,8 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich arabisk hoppe 13908
Schleich arabisk hoppe 13908
53 kr