schleich ® Amerikansk æsel, plettet 13961
NYHED

schleich ® Amerikansk æsel, plettet 13961


Pris
52 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A377212

EAN: 4059433537870

schleich ® Amerikansk æsel, plettet 13961
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 3 år
  • Med sine brune pletter i den lyse pels ser det plettede æsel virkelig smukt ud og adskiller sig fra sine mest grå eller brune artsfæller.
  • Ligesom dem har det amerikanske æsel dog de typiske lange ører. Med dem hører han også ret godt. De er opsat meget omhyggeligt, så han ikke går glip af noget.
  • Han er meget opmærksom på, hvad der sker omkring ham. Ret smart, ikke sandt?
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens mål (længde x bredde x højde): 8 x 22 x 7 cm.
  • Vægt: 0,03 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Amerikansk æsel, plettet 13961
schleich ® Amerikansk æsel, plettet 13961
52 kr