Sanetta Sweatshirt karamel
Bæredygtig
Sanetta Sweatshirt karamel
Størrelsesguide
Variant:
  • Sanetta Sweatshirt karamel
  • Sanetta Pure Sweatshirt beige

223 kr
Pris
209 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317082

Sanetta Sweatshirt karamel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sanetta kvalitet - godt for dit barn af tradition

Bæredygtig sweatshirt til piger og drenge i beige-brun fra Sanetta Pure med et fredeligt budskab som et meget tiger ordbroderi. Behagelig svedkvalitet fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Yderligere komfort takket være en blød nakkebøjle. Med knaplukning på skulderen. Sporty look med bred ribkant i kant og ærmer. De let overskårne skuldre giver en behagelig pasform.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95 % økologisk bomuld, 5 % elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Tørretumbler-resistent

Tilbehør

Pris
181 kr

Bæredygtighed

GOTS - Global Organic Content Standard

Global Organic Textile Standard er en af de førende standarder indenfor tekstilindustrien med hensyn til økologisk og socialt ansvar. Produkter, der er certificeret med GOTS-seglet, er til mindst 70% lavet af biologisk dyrket materiale. For produkter med tilføjelsen "organic" er andelen mindst 95 %. Standarden tager højde for hele forsyningskæden af tekstiler og garanterer, at produkterne er fremstillet under faire forhold.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Sweatshirt karamel
Sanetta Sweatshirt karamel
223 kr
209 kr