Sanetta Sweatshirt karamel
Bæredygtig -37%
Sanetta Sweatshirt karamel
Størrelsesguide

223 kr
Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
82 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317082

Sanetta Sweatshirt karamel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sanetta kvalitet - godt for dit barn af tradition

Bæredygtig sweatshirt til piger og drenge i beige-brun fra Sanetta Pure med et fredeligt budskab som et meget tiger ordbroderi. Behagelig svedkvalitet fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Yderligere komfort takket være en blød nakkebøjle. Med knaplukning på skulderen. Sporty look med bred ribkant i kant og ærmer. De let overskårne skuldre giver en behagelig pasform.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95 % økologisk bomuld, 5 % elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Tørretumbler-resistent

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
122 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Sweatshirt karamel
Sanetta Sweatshirt karamel
223 kr
141 kr