Sanetta Overall blå
Bæredygtig
Størrelsesguide

Pris
268 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326735

Sanetta Overall blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sanetta Kvalitet - traditionelt set godt for dit barn.

Kærlig overall til drenge i stribet Design i efterårsfarver. Overdelen er lavet af behagelig blød Nicki-kvalitet, der giver en behagelig følelse. Med lynlås i siden fra halsudskæring til ankel.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80 % økologisk bomuld, 20 % polyester
  • Kan vaskes ved op til 60 °C
  • Tørretumbler-resistent
  • Bemærk: fra størrelse 92 uden fod

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
153 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Overall blå
Sanetta Overall blå
268 kr