Sanetta Jazzpant pink
Bæredygtig
Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334288

Sanetta Jazzpant pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Jazzbukser med farverige guldsmede
  • Linning med integreret elastik for en perfekt pasform
  • Høj benudskæring for bevægelsesfrihed
  • Dekoreret med Crochet ta blonder ved benudskæringen og med en lille sløjfe ved linningen
Materiale og plejeanvisninger:
  • 100 % økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 60° C
  • Tørretumbler-resistent
Sanetta - Sanetta , en familievirksomhed, der allerede drives af tredje generation, er en førende producent inden for børneundertøj og -beklædning. Baby- og børns hud er meget følsom, og derfor bruger Sanetta ingen skadelige stoffer, men sikrer alligevel en høj holdbarhed. Mode skal trods alt ikke kun se smukt ud, men også kunne modstå de mest aktive børn. Desuden lægger den miljøbevidste virksomhed vægt på bæredygtige og fair producerede produkter. Der foretages løbende kontrol af stofferne. Kun på denne måde kan Sanetta være sikker på, at de har valgt de bedste materialer til dig.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Sanetta Jazzpant pink
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Sanetta Jazzpant pink
Sanetta Jazzpant pink
67 kr