Sanetta Hip shorts Dobbeltpakke mørkeblå
Bæredygtig
Sanetta Hip shorts Dobbeltpakke mørkeblå

Sanetta Hip shorts Dobbeltpakke mørkeblå


Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334292

Sanetta Hip shorts Dobbeltpakke mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • I en dobbeltpakning
  • Fin ribkvalitet fremstillet af 10 % GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Behagelig linning
Materiale og plejeanvisninger:
  • 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 60° C
  • Tørretumbler-resistent
Sanetta - Sanetta , en familievirksomhed, der allerede drives af tredje generation, er en førende producent inden for børneundertøj og -beklædning. Baby- og børns hud er meget følsom, og derfor bruger Sanetta ingen skadelige stoffer, men garanterer alligevel en høj holdbarhed. Desuden lægger den miljøbevidste virksomhed vægt på bæredygtige og fair producerede produkter. Kun på denne måde kan Sanetta være sikker på, at de har valgt de bedste materialer til dig.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
141 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Hip shorts Dobbeltpakke mørkeblå
Sanetta Hip shorts Dobbeltpakke mørkeblå
149 kr