Sanetta Generelt beige blomster Allover print
Bæredygtig
Sanetta Generelt beige blomster Allover print

Sanetta Generelt beige blomster Allover print


Størrelsesguide
Variant:
  • Sanetta Generelt beige blomster Allover print
  • Sanetta Overordnet lyserød

Pris
268 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318814

Sanetta Generelt beige blomster Allover print
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sanetta Kvalitet - traditionelt set godt for dit barn.

Smuk overall med foldbare fødder og integreret ridsebeskyttelse af økologisk bomuld af høj kvalitet tiger . Den søde lille sløjfe fuldender det smukke blomsterdesign. Den søde lille sløjfe fuldender den smukke blomst Allover print . Lynlåsen fra halsen til anklen gør det nemt at tage den på og af din favorit.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved op til 60 °C
  • Tørretumblersikker

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
81 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Generelt beige blomster Allover print
Sanetta Generelt beige blomster Allover print
268 kr