s. Oliver Langærmet skjorte ecru
Størrelsesguide

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A309468

s. Oliver Langærmet skjorte ecru
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
pFor alle forældre, der er på udkig efter blød komfort til deres baby i de første uger af livet i et børnevenligt design, tilbyder vi et stort udvalg med den hudvenlige babymode fra s. Olive rs Olive r Baby mode inspirerer med vidunderligt blød kælkomfort lavet af naturlig ren bomuld og holder alt klar, som små opdagelsesrejsende har brug for til deres daglige eventyr. Moderigtig langærmet skjorte lavet af blød bomuld med et smukt print motiv og flæser i frontområdet. Trykknapper på skulderen gør det let at tage på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • vaskbart op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
183 kr
Pris
112 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver Langærmet skjorte ecru
s. Oliver Langærmet skjorte ecru
112 kr