s. Oliver Kjole lyserød
Størrelsesguide

224 kr
Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288603

s. Oliver Kjole lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er på udkig efter en koselig og blød bærekomfort til deres baby i de første uger af hans eller hendes liv, tilbyder vi et stort udvalg af hudvenlig babytøj fra s. Oliven r.
s. Oliven r Babymode inspirerer med vidunderligt blød, koselig komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt det, som små opdagelsesrejsende har brug for til deres daglige eventyr. En lynlås i bagområdet gør det lettere at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld for: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Ikke egnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
193 kr
Pris
119 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver Kjole lyserød
s. Oliver Kjole lyserød
224 kr
223 kr