s. Olive r T-shirt gul
Størrelsesguide
Variant:
  • s. Olive r T-shirt gul
  • s. Olive r T-shirt rød

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294768

s. Olive r T-shirt gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er Design på udkig efter blød, behagelig bærekomfort til deres baby i de første uger af hans liv, tilbyder vi en bred vifte af hudvenlig babymode fra s. Olive rs Olive r Babymode inspirerer med vidunderligt blød kælkomfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt, hvad små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig T-shirt med en cool applikation og Printmotiv foran areal. Snaplåse på skulderen gør det let at tage på og af.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbart op til 40 ° C
  • Ikke egnet til tørretumbler

Tilbehør

Pris
89 kr
Pris
89 kr
Pris
89 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r T-shirt gul
89 kr