s. Olive r Langærmet skjorte light green aop
-15%

s. Olive r Langærmet skjorte light green aop


Størrelsesguide
Variant:
  • s. Olive r Langærmet skjorte light blue aop
  • s. Olive r Langærmet skjorte light green aop

89 kr
Pris
76 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
13 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A242276

s. Olive r Langærmet skjorte light green aop
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til alle forældre, der leder efter nuttet, blødt og behageligt tøj til deres baby i de første uger af livet i en børnevenlig Design , tilbyder vi et stort udvalg med hudvenlig babymode fra s. Olive r . s. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød nuttet komfort lavet af naturlig ren bomuld og rummer alt det, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig T-shirt med påsatte lange ærmer i lag-look. Skjorten er forsynet med en Allover - Print med hvalmotiver. På forsiden er der et cool neonbogstav, og i kanten er der kontrastsyninger. Den rund hals med åben rullet kant har trykknapper i siden for nem af- og påtagning.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Materiale ærmer: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r Langærmet skjorte light green aop
s. Olive r Langærmet skjorte light green aop
89 kr
76 kr