s. Olive r Kjole lyseblå
-26%
Størrelsesguide

223 kr
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
59 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A29479100000004

EAN: 4063613148046

s. Olive r Kjole lyseblå
For alle forældre, der er på udkig efter søde blød komfort til deres baby i de første uger af hans eller hendes liv, tilbyder vi et stort udvalg af hudvenlig babymode fra s. Olive r.
s. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderligt blød, hyggelig komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt, hvad små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Sommerkjole med søde flæser og en dekorativ kant på forneden. Et lynlås i frontområdet gør det lettere at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskes op til 40 ° C
  • Ikke egnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
55 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r Kjole lyseblå
s. Olive r Kjole lyseblå
223 kr
164 kr