s. Olive r Jakke blå
-21%
Størrelsesguide

342 kr
Pris
270 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
72 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A320982

s. Olive r Jakke blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til alle forældre, der leder efter nuttet blød komfort til deres baby i de første uger af livet i en børnevenlig Design , tilbyder vi et stort udvalg med hudvenlig babymode fra s. Olive r . s. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød nuttet komfort lavet af naturlig ren bomuld og har alt det, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig vinterjakke i et cool farveforløb med et varmende teddy plysfor, en fast hætte og en lynlås med hageskærm. Jakken kan vendes, så du får en plysjakke.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Ydermateriale: 100 % polyester; foring: 100 % polyester
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
173 kr
Pris
106 kr
Pris
173 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r Jakke blå
s. Olive r Jakke blå
342 kr
270 kr