10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
s. Olive r Frakke rød
Størrelsesguide

Pris
342 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A320980

s. Olive r Frakke rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til alle forældre, der leder efter nuttet blød komfort til deres baby i de første uger af livet i en børnevenlig Design , tilbyder vi et stort udvalg med hudvenlig babymode fra s. Olive r . s. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød nuttet komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt det, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig, varm, polstret vinterfrakke med blødt fleecefor og fast hætte med kunstpels. En gennemgående lynlås med hageskærm gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Ydermateriale: 100 % polyester; foring: 100 % polyester; faux fur: 100 % polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
89 kr
Pris
193 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r Frakke rød
s. Olive r Frakke rød
342 kr