Rotho Baby-design WC-sæde Bella Bambina stengrå
-20%
Variant:
 • Rotho Baby-design WC-sæde Bella Bambina stengrå
 • Rotho Baby design WC-sæde Bella Bambina, skifer green

Vejl. pris¹
93 kr
Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
19 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A264558

EAN: 4250226044036

Rotho Baby-design WC-sæde Bella Bambina stengrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"WC-sædet fra Rotho Baby-design er den ideelle ledsager til dit barn under overgangen fra børnenes gryde til voksen toilet. Høj funktionalitet og ergonomi Design giver afslapning og komfort under toilettræning. Toiletsædet reducerer åbningen af ??toilettet og fjerner frygt for de små for at de kan falde ned i det. Ringen med hævede ben og høj ryglæn giver ikke kun støtte, når du sidder, men forhindrer også, at noget går galt. På denne måde kan voksnes adfærd imiteres og læres. Takket være de moderne en Designs passer sædet på alle konventionelle toiletter og er meget let at montere: blot fastgør det mellem toiletskålen og toiletsædet.
Desuden garanterer produktionen af ??høj kvalitet og kemisk ufarlighed lang holdbarhed. Efter brug kan toiletsædet rengøres med varmt sæbevand og hænges behageligt ved siden af ??toilettet. 
WC sædet kan ideelt kombineres med den matchende afføring fra Rotho Baby design Toilettet er et meget nyttigt værktøj til de små, da det gør det lettere for dem at klatre op på toilettet og derefter nå håndvask til at vaske deres hænder. WC-sædet skal dog ikke bruges før mindst 18 måneders alder, hvis følelsen af ??balance og kropskontrol er udtalt.
Smarte løsninger til forældre og børn - det tyske mærke Rotho Baby-design har udviklet høj kvalitet og innovative produkter i over 15 år og er en pålidelig spiller inden for baby- og børnepasning.

Første trin: Potty Training (12 til 36 måneder)
Børnene gryden er et vigtigt hjælpemiddel, især i den indledende fase af udtørring. Fra 12-årsalderen kan det bruges, uanset hvor barnet føler sig godt tilpas og er det første skridt væk fra bleer og mod toilettet. Det skal bruges, indtil følelsen af ??balance og kontrol over kropslige funktioner er tilstrækkeligt udviklet.

Andet trin: Toiletuddannelse (fra 18 måneder)
Hvis barnet holder sin eller hendes balance uafhængigt og kan allerede kontrollere hans eller hendes kropslige funktioner sikkert, dette er det optimale tidspunkt for overgangen fra potte til toiletstol. Det reducerer åbningen af ??toilettet og fjerner dit barns frygt for at falde ned i det. Ved at bruge en afføring kan toilettet også nås uafhængigt, og når man sidder, kan fødderne komfortabelt slukkes. 

Produktdetaljer:
 • Anatomisk formet toiletstol
 • Let at montere
 • Montering mellem toiletskål og toiletstol
 • Ideel til toilettræning
 • Ergonomisk og høj ryglæn for mere siddekomfort
 • Dobbelt sprøjtebeskyttelse
 • Reduceret toiletåbning til mindre angst hos børn
 • hængende mulighed

Tekniske detaljer
 • Design & lt font color = ""# ffff00"" & gt - == - synk: ßÇÈâÈâ
 • dimensioner: længde x bredde x højde: 37 x 32,7 x 10,6 cm
 • Materiale: Polypropylen plast
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby-design WC-sæde Bella Bambina stengrå
4.5
57 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 30
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby-design WC-sæde Bella Bambina stengrå
Rotho Baby-design WC-sæde Bella Bambina stengrå
Vejl. pris¹ 93 kr
74 kr