Rotho Baby design TOP badindsats, langoustino
Variant:
 • Rotho Babydesign Badekars indlæg TOP perlhvid creme
 • Rotho Babydesign Badekarsindlæg TOP swedish green
 • Rotho Baby design Badekarindsats TOP himmelblå
 • Rotho Baby design TOP badekar indsats lagune
 • +2

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
175 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344211

EAN: 4250226046832

Rotho Baby design TOP badindsats, langoustino
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Sikkerheds- og advarselsinstruktioner Badekar og badekarindsatser

Badekarindsatsen af høj kvalitet fra Rotho Baby design i eksklusive farver sikrer dig og din solskin afslappede og hyggelige stunder på B aden . Især kort efter fødslen og i de første 6 måneder giver den dig en følelse af tryghed og støtter dig i at holde dit barn i et jordemodergreb takket være den integrerede skridsikre måtte. Den kan nemt hænges op i badet og fastgøres til bunden af badet med sugekopperne.
Badindsatsen er specielt udviklet til alle TOP- og TOP Xtra-babybadekar, som i kombination med det tilhørende stativ giver endnu mere komfort og funktionalitet, når du b aden bader babyer. Så snart dit barn kan sidde selvstændigt, fjernes den blot, så der er mere plads til at plaske rundt, og badet kan bruges i lang tid fremover.
Materialet af høj kvalitet er også blevet testet for kemisk uskadelighed og kan blot vaskes ud med varmt sæbevand.
Smarte løsninger til forældre og barn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er et pålideligt navn inden for baby- og børnepasning.

Forberedelse til den rigtige B aden
En god forberedelse gør mange ting lettere. Tag dig god tid til badet aden og sluk så vidt muligt for forstyrrende kilder som f.eks. ringeklokke og telefon. Hav friske bleer, tøj og håndklæder klar. Sørg for, at badekarret er sikkert og stabilt, helst på et egnet badestativ.

Ideel badetemperatur
Rumtemperaturen skal være 23 °C, før du fylder vandet i. Når vandet fyldes, skal vandtemperaturen være mindst 38 °C, mens den ideelle badetemperatur er 37 °C.

Korrekt og sikker opbevaring
Brug jordemoderens greb til at b aden dit barn. Ræk under hovedet og omslut overarmen med tommelfingeren og midter- eller pegefingeren.

Produktdetaljer:
 • Specielt udviklet til TOP- og TOPXtra-serien
 • Stilfulde linjer med effektive, højt polerede og strukturerede overflader
 • Anatomisk og sikker form til komfortabel b aden for babyer
 • Tilstrækkelig armlængde gør det lettere at holde barnet
 • Bedre greb takket være skridsikker måtte
 • Let at hænge i og fastgøre til bunden af badet med en sugekop
 • Let at rengøre: tørres blot af med varmt sæbevand
 • Anbefalet alder: 0 til 6 måneder
 • Maksimal vægt: 12 kg
Tekniske detaljer:
 • Design : langoustino
 • Mål: længde x bredde x højde: 57 x 33 x 6 cm
 • Materiale: polypropylenplast
Bemærk: Brug kun Original -tilbehøret fra Rotho til dette badekar. Baby design .

Advarselsmeddelelse:
Badehjælpen kan bruges, indtil barnet kan sidde uden støtte.

Standard: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design GmbH
Gewerbestraße 5
D-79872 Bernau

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design TOP badindsats, langoustino
4.5
65 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 50
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design TOP badindsats, langoustino
Rotho Baby design TOP badindsats, langoustino
Vejl. pris¹ 186 kr
175 kr