Rotho Baby design Børnepotte TOP Xtra lagune / hvid

Rotho Baby design Børnepotte TOP Xtra lagune / hvid


Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A263821

EAN: 4250226043572

Rotho Baby design Børnepotte TOP Xtra lagune / hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den innovative børnepotte fra Rotho Baby-design i eksklusive farver med en perleeffekt er et vigtigt hjælpemiddel for dit barn at slippe af med bleer og komme tættere på rengøring på egen hånd. Især i den indledende fase kan dine små blive introduceret til temaet på en legende måde ved at placere dukker og udstoppede dyr på potten. Dette imiterer gradvist de voksnes adfærd og understøtter kontrollen af ??kropsfunktioner og udviklingen af ??en følelse af balance.
Potten har en aftagelig fastgørelse, der letter tømning og forhindrer, at de små fingre knuses takket være en fast låsemekanisme . Den skridsikre fod med praktiske fodstøtteoverflader giver et fast greb, det behagelige armlæn, hævningen mellem benene og det høje ryglæn for høj siddekomfort og sprøjtebeskyttelse. Takket være den matte overfladestruktur klæber den delikate børns hud ikke - for en behagelig potte-træning.
Produktionen af ??materiale af høj kvalitet testet for kemisk ufarlighed garanterer også lang holdbarhed. Den eksklusive børnepotte kan ideelt kombineres med den specielt udviklede børnekumme ""Kiddy Wash"" for legende at lære at vaske hænderne uafhængigt efter at have gået på toilettet, indtil de små kan nå den normale håndvask.
Smarte løsninger til forældre og børn - det tyske brand Rotho Baby-design har udviklet produkter af høj kvalitet og innovative produkter i over 15 år og er en pålidelig aktør inden for baby- og børnepasning. 

Første trin: Pottræning (18 til 36 måneder)
Børnepotten er et vigtigt hjælpemiddel, især i den indledende fase af udtørring. Fra 18 år kan det bruges, uanset hvor barnet føler sig godt tilpas og er det første skridt væk fra bleer og mod toilettet. Det skal bruges, indtil følelsen af ??balance og kontrol over kropslige funktioner er tilstrækkeligt udviklet. 

Andet trin: Toiletuddannelse (fra 24 måneder)
Hvis barnet holder sin balance uafhængigt og allerede kan kontrollere hans eller hendes kropslige funktioner sikkert, er dette det optimale tid til overgangen fra potte til toilet sæde. Det reducerer åbningen af ??toilettet og fjerner dit barns frygt for at falde ned i det. Ved at bruge en afføring kan toilettet også nås uafhængigt, og når man sidder, kan fødderne komfortabelt slukkes. 

Produktdetaljer:
 • Stilfuld børnepotte fra TOP børns badeværelse-kollektion fra Rotho Baby-design
 • Stilfulde linjer med effektivt høje glans polerede og strukturerede overflader
 • Eksklusiv plastmaling med speciel perleeffekt
 • Ergonomisk, sikker og komfortabel: stabil fod, optimal sædehøjde, høj ryglæn
 • Ideel til enkel og afslappet pottræning
 • Dobbelt sprøjtebeskyttelse takket være spoiler og specielt formet indre kontur
 • Matt overfladekontur i sædeområdet forhindrer, at bagdelene klæber til huden
 • Bærehåndtag på bagsiden for nem tømning
 • Let at rengøre: Tør blot ud med varmt vand og sæbe.
 • Robust, tykvægget og holdbar kvalitet
 • En del af TOP-badekollektionstræning - i 2 faser til succes
Tekniske detaljer
 • Design Lagoon / White
 • >
 • dimensioner længde x bredde x højde: 40 x 34 x 32 cm
 • Materiale: Polypropylenplast
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design Børnepotte TOP Xtra lagune / hvid
4.5
43 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 31
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design Børnepotte TOP Xtra lagune / hvid
Rotho Baby design Børnepotte TOP Xtra lagune / hvid
223 kr