"Rotho Baby design Børnepotte Bio-Line creme hvid med tryk ""Panda"

"Rotho Baby design Børnepotte Bio-Line creme hvid med tryk ""Panda"


Pris
210 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265659

EAN: 4250226043459

"Rotho Baby design Børnepotte Bio-Line creme hvid med tryk ""Panda"
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Som en producent af artikler til børn, ser Rotho Baby-design især ind for at sikre vores børns fremtid ved ansvarligt at håndtere de planlagte ressourcer på vores planet.

Bio-Line er lavet af organisk plast, 95% heraf er naturlig råvare. Den lille rest består af et biologisk nedbrydeligt, fossilbaseret materiale. Dette betyder, at bioplastikken, som er bekræftet af TU Stuttgart, er 100% bionedbrydelig i jorden uden at efterlade rester. 

Til kvalitetskendelsen af ??Rotho Baby har design altid været at tilbyde produkter til de højeste krav. Dette gælder især for nye udviklinger. I mere end tre år arbejdede udviklerne af Rotho Baby-design på den nye linje sammen med eksperter fra et velkendt firma med speciale i bioplast. Den store udfordring var at få mest muligt ud af de muligheder, som bioplastik tilbyder, og på samme tid at imødekomme de funktionelle krav, som forbrugerne har med hensyn til materialernes lette ufølsomhed, vand- og urinforenelighed, styrke osv. Kunden skal stole på den vante kvalitet ved Rotho Baby-design, men at opleve Bio-Line fuldt ud og som en merværdi. 

Produktdetaljer:
  • Design creme hvid med tryk ""Panda
  • Materiale: Bio-plast
  • Ergonomisk formet med højt ryglæn
  • Optimal siddekomfort på grund af ideel sædehøjde
  • Høj sprøjtebeskyttelse
  • Matt overfladestruktur forhindrer ""klæbning"" af den delikate bagdelskind
  • Fremstillet i Tyskland
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Vores Topsellers

"Rotho Baby design Børnepotte Bio-Line creme hvid med tryk ""Panda"
210 kr