Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green

Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green


Variant:
 • Rotho Babydesign Blespand Bella Bambina hvid
 • Rotho Babydesign Blespand Bella Bambina i hvid Modern Elephants
 • Rotho Baby-design bleespand Bella Bambina stengrå
 • Rotho Baby-design bleemail Bella Bambina fantastisk mauve
 • Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green

Vejl. pris¹
119 kr
Pris
117 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344306

EAN: 4250226046924

Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den praktiske blespand fra Rotho Baby design gør det sjovt at skifte ble, og bør ikke mangle i ingen børnehusholdning. Uanset om det er ved siden af puslebordet eller på badeværelset, kan den robuste skraldespand i smarte farver og med flotte motiver bruges overalt for at spare plads. Det er ikke kun en praktisk måde at komme af med bleer på, men kan også bruges til at hjælpe med at fylde og tømme babybadet. Især i de første måneder forhindrer dette tunge løft og transport.
Blebeholderen kombinerer nem håndtering og lang holdbarhed. Det praktiske bærehåndtag gør det nemt at transportere den til skraldespanden, og det robuste låg lukker skraldespanden sikkert og tæt, så der ikke slipper lugt ud. To forsænkede greb i låget gør det også let at åbne og lukke, selv hvis kun den ene hånd er fri, når du skifter bleer.
Blespanden kan kombineres med den matchende kollektion til børnebadeværelset fra Rotho Baby design som f.eks. vaskeskålen eller skiftemåtten. Sammen med andre artikler som f.eks. kam og børste, bleboks, afføring eller potte, vil dine små blive ledsaget hele vejen til toiletuddannelse.
Smarte løsninger til forældre og barn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er et pålideligt navn inden for baby- og børnepasning.

Korrekt forberedelseTagdig
god tid, når du skifter bleer, og sørg for at være rolig og afslappet
.
Rummet og dine hænder skal være varme. Behagelig belysning og stille baggrundsmusik bidrager til følelsen af velvære. Tal med dit barn og hold øjenkontakt, når du skifter bleer - det skaber en kærlig og intim atmosfære for både barn og forældre.

Produktdetaljer:
 • Robust bøtte til bleer med praktisk bærehåndtag
 • Kan bruges med alle kommercielt tilgængelige affaldssække
 • Nem håndtering
 • Pladsbesparende placering ved siden af puslebordet eller på badeværelset
 • Lugtsikker lukning takket være det robuste låg
 • Forsænkede håndtag til åbning og lukning med én hånd

Tekniske detaljer:
 • Design : skifer green
 • Mål: længde x bredde x højde: 26 x 26 x 31,2 cm
 • Materiale: polypropylenplast
 • Kapacitet: 10 l

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green
4.5
124 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 86
 
4 stjerner
| 29
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green
Rotho Baby design Blespand Bella Bambina, skifer green
Vejl. pris¹ 119 kr
117 kr