Rotho Baby-design bleespand TOP stengrå
Variant:
 • Rotho Baby-design bleespand TOP stengrå
 • Rotho Baby design TOP blespand, langoustino

Vejl. pris¹
164 kr
Pris
157 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A263389

EAN: 4250226043749

Rotho Baby-design bleespand TOP stengrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den stilfulde bleebøtte fra Rotho Baby-design i eksklusive farver sikrer sjovt, når du skifter ble og bør ikke mangle i nogen børns husholdning. Uanset om ved siden af ??omklædningsbordet eller i badeværelset, kan den robuste spand i elegant design bruges overalt for at spare plads. Det bruges ikke kun til nem bortskaffelse af bleer, men kan også bruges som en hjælper, når babybadet fyldes og tømmes. Dette forhindrer tung løft og bæring, især i de første par måneder. 
Bleespanden kombinerer let håndtering og lang holdbarhed. Det praktiske bærehåndtag gør det nemt at transportere skraldespanden, og det robuste låg lukker skraldespanden sikkert og tæt, så der ikke kommer nogen lugt ud. Den innovative tipfunktion tillader også let åbning og lukning, selv når kun en hånd er fri, når man skifter ble.
Smarte løsninger til forældre og børn - det tyske mærke Rotho Baby-design har udviklet produkter i høj kvalitet til mere end 15 år og er en pålidelig spiller inden for baby- og børnepasning.

Produktdetaljer:
 • Robust bleespand med praktisk bærehåndtag
 • Stilfulde linjer med effektiv højglanspolerede og strukturerede overflader
 • Eksklusiv plastmaling med speciel Pearl-effekt
 • Komfortabel betjening med én hånd takket tiplåget for let åbning
 • Ergonomisk og behagelig: bærehåndtag til tømning
 • Kan bruges sammen med billige, kommercielt tilgængelige affaldsposer
 • Let at rengøre: Tør blot ud med varmt vand og sæbe.

Tekniske detaljer
 • Design & lt font color = ""# ffff00"" & gt - == - synk : ßÇÈâÈâ
 • Dim enheder: bredde x længde x højde: 29,5 x 27 x 31 cm
 • Højde med åbent låg: 51 cm
 • Kapacitet: 11 liter
 • Materiale: Polypropylen Plastic
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
90 kr
(360 kr / 1L)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby-design bleespand TOP stengrå
4.5
489 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 303
 
4 stjerner
| 129
 
3 stjerner
| 38
 
2 stjerner
| 12
 
1 stjerne
| 7
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby-design bleespand TOP stengrå
Rotho Baby-design bleespand TOP stengrå
Vejl. pris¹ 164 kr
157 kr