Rotho Baby design Badekar TOP Xtra himmelblå

Vejl. pris¹
446 kr
Pris
435 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A263802

EAN: 4250226044180

Rotho Baby design Badekar TOP Xtra himmelblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Badekar & badekarsindlæg

Det rummelige Design er badekar fra Rotho i eksklusive farver sørger for sjov og afslapning i B . Baby design i eksklusive farver sikrer sjov og afslapning på B aden . Det kombinerer høj funktionalitet og komfort for unge forældre og giver ekstra plads til store babyer, søskende og tvillinger op til 3 år - så det kan bruges i længere tid end konventionelle badekar. Takket være den ergonomiske Design med to skridsikre måtter har de små nok plads og et behageligt greb, når de plasker rundt. Det praktiske armlæn til mor og far sikrer, at det ikke er ubehageligt at holde badekarret, selv under længere plasketure.
Med de to bærehåndtag kan badekarret nemt løftes op på det matchende stativ, hvilket skåner ryggen og forhindrer badekarret i at glide og vælte. Takket være afløbsproppen kan badekarret nemt tømmes efter B aden uden at skulle vippes. Sammen med stativet giver afløbsslangen ekstra bekvemmelighed.
Når badekarret står på gulvet, kan det belastes med maks. 55 kg - det er nok til aden 2 børn på samme tid op til 36 måneder. Karret er også testet for kemisk sikkerhed og kan vaskes med varmt sæbevand.
Smarte løsninger til forældre og barn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er et pålideligt navn inden for baby- og børnepleje.

Forberedelse til det rigtige B aden
God forberedelse gør mange ting lettere. Tag dig god tid til B aden og sluk så vidt muligt for forstyrrende elementer som ringeklokke og telefon. Hav friske bleer, tøj og håndklæder klar. Sørg for, at badet er sikkert og stabilt, helst på et passende badestativ.

Ideel badetemperatur
Rumtemperaturen skal være omkring 23°C, før du fylder vand i karret. Når karret fyldes, skal vandtemperaturen være mindst 38°C, mens den ideelle badetemperatur er 37°C.

Korrekt og sikkert hold
Brug jordemoderens greb, når B aden holder din baby. Ræk ind under hovedet, og tag fat om overarmen med tommel- og lang- eller pegefinger.

Detaljer om produktet:
 • Ergonomisk, generøs form med en længde på 105 cm giver længere brugstid
 • Ideel til store babyer, søskende eller tvillinger
 • Ideel til babyer fra 0 til 36 måneder
 • Større størrelse giver længere brug aden
 • To skridsikre måtter giver bedre greb under hoppeturen aden
 • Integreret drænprop til nem tømning
 • Komfortabel armstøtte til forældrene takket være den brede kant
 • Praktiske bærehåndtag
 • Pleje og rengøring med varmt sæbevand
Tekniske detaljer:
 • Design : Himmelblå
 • Mål: længde x bredde x højde: 105 x 47,5 21,5 cm
 • Materiale: Polypropylen plast
OBS: Stativ og indsats er ikke inkluderet

Advarsel:
Badehjælpen kan bruges, indtil barnet kan sidde uden støtte.
Badekarret må kun bruges på stativet, indtil barnet forsøger at rejse sig selvstændigt.
Badekarrene i TOP Xtra-serien passer ikke på badekarstativerne!

Standard: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design Ltd
Gewerbestrasse 5
D-79872 Bernau

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design Badekar TOP Xtra himmelblå
4.5
108 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 82
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design Badekar TOP Xtra himmelblå
Rotho Baby design Badekar TOP Xtra himmelblå
Vejl. pris¹ 446 kr
435 kr