"Rotho Baby design Badekar Bio-Line creme hvid med print ""Panda"

"Rotho Baby design Badekar Bio-Line creme hvid med print ""Panda"


Pris
370 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265762

EAN: 4250226043442

"Rotho Baby design Badekar Bio-Line creme hvid med print ""Panda"
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En koset panda med trofaste runde øjne pryder det organiske badekar fra Rotho Baby-design. Den sort / hvide følgesvend ledsager de små der sprøjter rundt og B aden i det smukt formede badekar, der er stabilt på gulvet takket være fødderne. Dets ergonomiske form med en bred kant giver et behageligt armlæn til mor og far, så det ikke er ubehageligt at holde det, selv under længere badegulv. Med det organiske badekar design Rotho Baby et tegn på bæredygtighed og en følelse af ansvar ved håndtering af jordens endelige råvarer. Plasten består af 95% naturlige råvarer. Mere end 70% heraf er sukker fra vedvarende anlæg, yderligere 20% er sammensat af forskellige mineraler, og resten er et fossilbaseret materiale, som ligesom alle komponenter i det innovative materiale nedbrydes 100% i jorden uden at efterlade rester .
Badekarret kan let Rotho Baby-design løftes på det matchende stativ for at beskytte din ryg og forhindre, at badekaret glider og vælter. Takket være dræningsproppen kan karret let tømmes uden at
skal vippes

. Sammen med stativet tilbyder dræningsslangen ekstra komfort.

Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske mærke Rotho Baby-design har udviklet produkter af høj kvalitet i mere end 15 år og er en pålidelig spiller inden for baby- og børnepasningssektorenKorrekt og sikker fastholdelse
Brug jordemoderhåndtaget på B babyens aden. Grib under hovedet, og luk overarmen med tommelfinger og langpeger eller pegefinger. 

Vigtige bemærkninger
Brug kun til dette badekar Originalt tilbehør fra Rotho Baby design Badestativ og afløbsslange. Lad aldrig dit barn være uden opsyn. Babybadet må ikke bruges i nogen anden hævet position end på et passende stativ, ellers er der risiko for at falde. Så snart dit barn begynder at trække sig selv uafhængigt af, skal du bruge karret i det voksne karbad eller på gulvet.

Produktdetaljer:
  • Babybad lavet af 95% naturlige råmaterialer og 100% bionedbrydeligt
  • Ergonomisk form med bred kant for behagelig armstøtte
  • Stabilt greb på jorden takket være fødderne
  • Afløb stik til nem tømning
  • Velegnet til Rotho Baby-design Karbadestativ til bagvenlig B aden
  • Kan bruges med drænslange
Tekniske detaljer
  • Design Hvid ""Panda""
  • Dimensioner: længde x bredde x højde: 80 x 47 x 25 cm
  • Materiale: 70% sukker, 20% mineraler, 5% fossilbaseret materiale
Advarsel:
Badekaret må kun bruges på rammen, indtil barnet prøver at stå uafhængigt.

Standard: DIN EN 17072: 2019

Rotho Baby design selskab med begrænset ansvar - Industriel vej 5 - D-79872 Bernau, Schweiz"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Vores Topsellers

"Rotho Baby design Badekar Bio-Line creme hvid med print ""Panda"
370 kr