roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm
Bæredygtig -22%
roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm

roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm


Variant:
  • roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm
  • Roba Stræklagen Jersey Lil Planet pink 70x140 cm
  • roba Betræklagen Jersey Lil Planet frosty green 70x140 cm

Vejl. pris¹
156 kr
Pris
122 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
34 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290678

EAN: 4005317319070

roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba-lagen ""Lil Planet"" lavet af hudvenlig, vandabsorberende og ekstra blød økologisk bomuld til børnemadrasser er meget let at trække over madrassen og lige så hurtig at tage af igen. Det betyder, at det tørretumblersikrede lagen også kan vaskes hurtigt imellem.

Vores roba Organic-tekstilserie ""Lil Planet"" er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard GOTS og OEKO TEX® Standard 100. Produkterne i højkvalitetsgarn er hudvenlige og overraskende med en ekstra blød Touch og et nyt look. Vi bruger de reneste, bæredygtige og ubehandlede materialer til at producere vores økologiske babykollektion. Roba Bio-Baby-produkterne holder deres form og superbløde fornemmelse, selv efter mange vask. Takket være særlig overfladebehandling og forvask forbliver Bio-Baby-produkterne superbløde. Vi bruger kun åndbare materialer for at forhindre din baby i at blive overophedet.

Laget lavet af behageligt blødt enkelt jersey sikrer rynkefri liggende komfort og en afslappet søvn. Alle materialer, der anvendes i det monterede ark, er testet for skadelige stoffer og certificeret. Laget af 100% økologisk bomuld kan vaskes ved 40 ° C og egnet til tørretumbler og er en dejlig gave til fødslen. Roba-lagen lavet af hudvenlig 100% økologisk bomuldsjersey er velegnet til børnemadrasser i størrelse 70x140 cm.

Tekniske detaljer:
  • Farve: grå
  • Mål: bredde x længde 70 x 140 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes ved 40 ° C
  • Velegnet til tørretumbler
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm
5
108 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 98
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm
roba stræklagen Jersey Lil Planet grå 70x140 cm
Vejl. pris¹ 156 kr
122 kr