roba Stativhylle Maren
Pris
1.523 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 14 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A285257

EAN: 4005317318547

roba Stativhylle Maren
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Stand roba-hylden ""Maren 2"" er et blikfang med praktisk anvendelse i babyrummet med sin 2-farvede optik i indretningen ""hvidkalket eg"" med ægte træhaptik og moderne lysegrå. Hylden tilbyder bag sin dør med høj kvalitet rustfrit stål rækværk og de to åbne hylderum, opbevaringsplads til børnetøj og børnetøj og sikrer således orden i børne- eller babyrummet. Bag døren i den nederste del af hylderne er der plads til sokker, undertøj eller bøger. 

Den praktiske stativhylde kan udvides perfekt med yderligere baby- og børnemøbler fra ""Maren 2"" -serien til et fuldt møbleret baby- eller børnerum med systemmøbler, der vokser med barnet. Stand roba hylden vil tjene dig godt i mange år, fordi den også skærer en fin figur som et enkelt møbel. Hvis dit barn er ældre, kan det også bruges som en boghylde eller dekorativ hylde i stuen eller i soveværelset. 

Børneværelsesmøbler fra serien ""Maren"" og ""Maren 2"" fås enkeltvis eller som billige komplette rumsæt. Hylden er udviklet i Tyskland og er let at samle.

Produktdetaljer:
  • Farve: grå
  • Fronter med ægte træstruktur
  • Materiale: spånplade, melaminbelagt
  • Materialehåndtag: rustfrit stål
  • Mål: bredde x dybde x højde 43 x 39 x 125 cm
  • 1 dør
  • 2 etager
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers

roba Stativhylle Maren
roba Stativhylle Maren
1.523 kr