roba Stående hylde Mick
Pris
1.562 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 24 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290507

EAN: 4005317320137

roba Stående hylde Mick
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba stående hylde ""Mick"" i den trendy skandinaviske stil tilbyder bag sin dør med massivt træhåndtag og to åbne hylder opbevaringsplads til børns legetøj og tøj og sikrer således orden i børnenes eller babyens værelse. Sokker, undertøj eller bøger finder f.eks. Deres plads bag døren i den nederste del af stativhylden. Den indbyggede soft-close-teknologi giver døren mulighed for at lukke forsigtigt og roligt. Den slanke hylde har et massivt træhåndtag og fødder i ""gylden eg"" -indretning som et specielt design fremhævet lys.

Den praktiske stående hylde kan udvides perfekt med andre baby- og børnemøbler fra ""Mick"" -serien til at danne et fuldt møbleret baby- eller børnerum med systemmøbler, der vokser med barnet. Roba stående hylde vil tjene dig godt i mange år, fordi den også skærer en fin figur som et enkelt møbel, når du står alene. Når dit barn er ældre, kan det også bruges som en bog eller en dekorativ hylde i stuen eller i teenagerens rum.

Hylden er udviklet i Tyskland, blev produceret i EU og er let at samle.

produktdetaljer:
  • Farvekrop: hvid
  • farvefødder / håndtag: gylden eg
  • Spånplade til kropsmateriale , melaminbelagt
  • Materiale fødder / håndtag: massiv eg
  • Dimensioner: bredde x dybde x højde 45 cm x 40 cm x 131 cm
  • 1 dør med blød luk funktion
  • 2 åbne rum
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers

roba Stående hylde Mick
1.562 kr