10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Sikkerhedsunderlag til skiftemåtte Style grå 85 cm x 75 cm
-20%
p.t. udsolgt

roba Sikkerhedsunderlag til skiftemåtte Style grå 85 cm x 75 cmVejl. pris¹
272 kr
Pris
217 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
55 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292114

EAN: 4005317319476

roba Sikkerhedsunderlag til skiftemåtte Style grå 85 cm x 75 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
roba -sikkerhedsskiftemåtten i serien modern da " roba Style " Design giver endnu mere sikkerhed, når du skifter og plejer dit barn, med sin innovative holdebånd med velcrolukning. Det bløde, brede sikkerhedssele, der forsigtigt holder barnet på maven, holder barnet sikkert på ryggen.
For endnu mere sikkerhed kan skiftemåtten fastgøres til skiftemåtten med to faner i hver side til venstre og højre. For at gøre dette klemmes de fire faner på den sikre skiftemåtte fast mellem skiftemåtten og skiftemåtens sidestrimler. Det forhindrer, at dit barn falder ned med skiftemåtten, og du kan gribe efter en ny ble eller skiftetøj med begge hænder uden at bekymre dig.
Skiftemåtten er blødt polstret, så dit barn ligger behageligt. Vaskemåttens overflade med vand- og smudsafvisende belægning på oversiden er særlig hudvenlig og nuttet.

Serien " roba Style " af høj kvalitet modern e " " tilbyder produkter til babyer med tekstiler af quiltet mikrofiber, der er nemme at pleje. " roba Style " produkterne imponerer med deres trendy look, som passer ind i enhver stue og børneværelse, og deres behagelige bløde følelse. Alle materialer, der anvendes i den ftalatfrie pusleunderlag, er testet for skadelige stoffer, certificeret og regelmæssigt testet.
Overfladen på skiftemåtten kan tørres af og er nem at rengøre. Målene på roba skiftemåtten er tilpasset de fleste "standard skiftetøjskister".

Tekniske detaljer:
  • Mål: bredde x længde x højde 85 cm x 75 cm x 4 cm
  • Materialeoverflader: PU-belagt
  • Fyldmateriale: 100 % polyester
  • Kan aftørres

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Sikkerhedsunderlag til skiftemåtte Style grå 85 cm x 75 cm
4.5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers