roba Sidehylde Tobi
Pris
820 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 21 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A281150

EAN: 4005317314624

roba Sidehylde Tobi
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
roba "Tobi" sidehylden passer perfekt under puslepladsen i "Tobi" puslepladsen.
Den smalle gulvhylde med 3 rum skaber ekstra opbevaringsplads ved siden af puslepladsen i babyværelset. Alternativt skubbes den fritstående hylde blot ind i det frie rum bag omklædningsenheden, så det hul, som den dybere omklædningsenhed skaber mellem væggen og enheden, lukkes. På den måde kan du f.eks. skabe et fantastisk omklædningscenter med masser af opbevaringsplads i et hjørne af et værelse. To hylder giver plads til skiftedele og bleer, og du har alt inden for nem rækkevidde til babypleje. En anden praktisk tilføjelse til puslebordet med sidehylde er den matchende væghylde fra "Tobi"-serien.

Med børnemøblerne fra "Tobi"-serien kan du skabe et stilfuldt børne- eller babyværelse med systemmøbler, der vokser med dit barn. roba sidehylden vil tjene dig godt i mange år. Senere, når dit barn er blevet større, kan bleskiftet bruges som en bogreol i stuen eller på børneværelset. Sidehylden "Tobi" er produceret i EU og er nem at samle. Desuden er den eph-certificeret og bærer den blå engels kvalitetsstempel, som garanterer, at alle anvendte materialer opfylder de højeste standarder for miljø-, sundheds- og brugsegenskaber.

Produktdetaljer:
  • Farve: lysegrå / gylden eg
  • Materiale korpus + hylder: spånplade, melaminbelagt
  • Materiale bagpanel: HDF
  • Mål: bredde x dybde x højde 30 x 32 x 91 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Sidehylde Tobi
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Sidehylde Tobi
roba Sidehylde Tobi
820 kr