roba Sidehylde Helene
Pris
866 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 16 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290600

EAN: 4005317319445

roba Sidehylde Helene
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba sidehylden ""Helene"" passer perfekt under bleebytte-enheden ""Helene"". Den smalle stående hylde med 3 rum skaber ekstra opbevaringsplads ved siden af ??det ble-skiftende område i babyrummet. Alternativt skal du blot skubbe hyldenheden ind i det frie rum bag skifteaggregatet, så afstanden, der skabes af den dybere skiftende enhed mellem væggen og skifteaggregatet, lukkes. På denne måde kan du oprette et fantastisk centrum, der skifter bleie med masser af lagerplads i hjørnet af rummet, for eksempel. hylder giver plads til bleerudskiftende redskaber og bleer, og du har alt inden for rækkevidde til babypleje.

En anden praktisk tilføjelse til skifteaggregatet med sidehylde er den matchende væghylde fra ""Helene"" -serien. Med børnemøbler fra ""Helene"" -serien kan du møblere et stilfuldt børne- eller babyrum med systemmøbler, der vokser med dit barn. Roba sidehylden tjener dig godt i mange år. Senere, når din baby er ældre, kan den ble-skiftende enhed bruges som en boghylde i din stue eller børns værelse.

Sidehylden ""Helene"" blev udviklet i Tyskland, blev produceret i EU og er let at samle.
  Produktdetaljer:
  • Farvekrop: lysegrå
  • Forside: Luna Elm
  • Kropsmateriale: spånplade, melaminbelagt
  • Materiale bagpanel: MDF
  • Dimensioner: bredde x dybde x højde 26,5 x 32 x 88 cm
  • 2 hylder
  • egnet til at skifte enhed Helene
  "

  Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.  Vores Topsellers

  roba Sidehylde Helene
  roba Sidehylde Helene
  866 kr