30% på mode i OUTLET 👖
30% på mode i OUTLET 👖
Kopiér koden:
WLV14068
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
roba Nest Air Plus sikker asleep® stjerne magi 170 cm x 16 cm
-17%

roba Nest Air Plus sikker asleep® stjerne magi 170 cm x 16 cm


Vejl. pris¹
351 kr
Pris
293 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A272881

EAN: 4005317313740

roba Nest Air Plus sikker asleep® stjerne magi 170 cm x 16 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Air Plus-reden fra ""sikker sovende"" -serien af ??roba im sweet Sternenzauber- Design er udstyret med AIR Balance-systemet, der fungerer som et naturligt klimaanlæg. AIR-balancesystemet forbedrer den naturlige luftcirkulation og giver en temperaturbalance, der undgår ophobning af varme og fugt. AIR-balance-systemet sikrer således et behageligt, godt og godt klima for din baby. 

Kød legetøj, puder og tæpper er smukke at se på, men de bringer babyens sikkerhed under søvn i fare. Derfor skal dekoration, legetøj, puder, fjederbed eller skind i barnesengen frasiger sig.

Det særligt åndbare maskemateriale i det sikre asleep® reden reducerer CO2-genindåndning og muliggør optimal luftforsyning, hvilket minimerer risikoen af overophedning. Derudover hæmmer det flade rede stængerne i barnesengets hovedområde og sikrer, at babyens små lemmer forbliver inde i barnesengen. 

Safe asleep® reden kan nemt fastgøres til babysengen med stofstropper, så din baby hverken kan vikle sig ind i den eller dække sig selv med den. 
Easy Air reden-robaen er særlig flad og blødt polstret. Med det sikre asleep® reden, føles babyer sikre og kan sove sikkert og sundt. 

Safe asleep®-mærket blev udviklet i samarbejde med børnelæger og jordemødre for at skabe betingelserne for et optimalt sovemiljø for din baby. Alle roba safe asleep®-produkter lader luften cirkulere i barnesengen og forhindrer, at babyen bliver overophedet. 

Alle materialer, der bruges i Easy Air reden, er testet for skadelige stoffer og certificeret. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under produktionen. 

Tekniske detaljer
  • måler: 170 cm lang, 16 cm høj, 4 cm dyb
  • egnet til babysenge 60 cm x 120 cm eller 70 cm x 140 cm
  • regelmæssig test af produktet under produktionen
Materiale & Pleje:
  • Materiale: mesh (100% polyester) og 100% bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • vaskbar ved 40 ° C
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Nest Air Plus sikker asleep® stjerne magi 170 cm x 16 cm
4.5
19 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Nest Air Plus sikker asleep® stjerne magi 170 cm x 16 cm
roba Nest Air Plus sikker asleep® stjerne magi 170 cm x 16 cm
Vejl. pris¹ 351 kr
293 kr