30% på mode i OUTLET 👖
30% på mode i OUTLET 👖
Kopiér koden:
WLV14068
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Legekøkken
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
1.053 kr
Pris
955 kr
Fri fragt*
Du sparer
98 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312991

EAN: 4005317326511

roba Legekøkken
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
roba legekøkkenet er et rigtigt pladsbesparende vidunder. Ikke desto mindre får de små juniorkokke deres penge for pengene. Fordi et ægte madlavningstalent udvikler sine færdigheder selv i et lille børnekøkken.

Der er ingen grænser for fantasien, og dit barn vil have meget sjov med at tilberede sine egne retter. Børnekøkkenet har et komfur med 2 kogezoner, en ovn med dør, et skab og en vask med vandhane og 2 dekorative knopper.

Ligesom i et rigtigt køkken kan de 3 drejeknapper til plader og ovn drejes. Det gennemsigtige vindue på ovnen gør det muligt for dit barn at holde øje med maden eller kagen. Ved hjælp af uret og dets roterende visere kan man også lære at kende tiden på en legende måde.

Det enkle design med en lille brætflade, accenter i lilla/rosa og den værdifulde roba -mærkning gør børnekøkkenet til et blikfang. Det rummelige legetøjskøkken med skab og forskellige ophængningsmuligheder på køkkenvæggen og siden giver masser af opbevaringsplads. aden Der er plads i legetøjskøkkenet til dagligvarer og det omfattende køkkenudstyr ( Metal pande, piskeris, grydeske, spiseske, spatel, viskestykke, salt- og peberbøsse). Så intet står i vejen for at komme i gang med at spille med det samme!

Legekøkkenet til børn leveres adskilt. Samlingen er meget nem.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 52 x 63 cm
  • Legekøkkenet består af: Komfur med 2 brændere, ovn, skab, vask, vandhane med 2 dekorative knopper, 3 drejelige knopper til komfur og ovn, ur med drejelige visere.
  • Tilbehør: pande, piskeris, grydeske, grydeske, spatel, viskestykke, salt- og peberbøsse
  • Materiale: krydsfiner, massivt træ, MDF (lakeret)
  • Vægt: 6,3 kg
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Legekøkken
4.5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers