roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style turkis

roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style turkis


Variant:
  • roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style turkis
  • roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style pink
  • roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style grå

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291995

EAN: 4005317319926

roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
roba nussepuden " roba Style " stjerne i farven turkis er dejlig blød og er meget mere end "bare" en pyntepude til børn. Med sine søde, broderede øjne bliver stjernepuden hurtigt en ven, beskytter, legekammerat, trøster eller fungerer som søvnhjælp. Småbørn udvikler ofte et tæt bånd til et nuttet stykke legetøj og vil gerne have det med sig overalt. Ligesom et nuttet stykke legetøj giver den nuttede pude dit barn en følelse af fortrolighed og dermed styrke og mod.

Undervejs er den velegnet som en blød base for hovedet. Som pyntepude gør den en god figur i barnesengen eller på sofaen og passer til enhver indretning i børne- og babyværelset. Den fluffy børnepude i stjerneform er en fin gave til drenge og piger fra 0 år. Alle materialer, der anvendes til puden, er testet for skadelige stoffer og certificeret.

Tekniske detaljer:
  • Farve: turkis
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: højde x bredde x dybde 28 x 32 x 8 cm
  • Håndvask
  • Ikke egnet til tørretumbler
  • For børn fra 0 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style turkis
roba Knuffelig og dekorativ pude stjerne Style turkis
119 kr