❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
roba Hånddukker, 4 stk.
Pris
176 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285863

EAN: 4005317312170

roba Hånddukker, 4 stk.
Med det 4-dels roba-hånddukkesæt, en charmerende fe, en plyndret enhjørning, en håndtæmmet drage og en stolt riddertræk ind i roba-dukketeatret. Dit barn kan legende spille rollerne som disse fortryllende figurer og lade deres kreativitet løbe løbsk. Selv de yngste dukkepersoner får deres penge værd med de farverige, robuste og samtidig idiotsikre hånddukker.

De fantasifulde dukker inviterer dig til at fordybe dig i den magiske verden af fe, enhjørninger, drager og riddere og fremme sociale færdigheder og samarbejde i en gruppespil sammen. Ved at lege med hånddukke sættet kan børn altid opføre forskellige teaterstykker med venner eller søskende. De bringer en masse teatersjov til børneværelset. Dukkerne er fremstillet af blødt plys, og er udstyret med elskværdige detaljer.

Hånddukke sættet er udviklet efter EU sikkerhedsnormen (EN71) i Tyskland. Alle materialer, der er anvendet er testet for skadelige stoffer og certificeret. Ideel gave til børn fra 36 måneder.

Detaljer:
  • Mål: ca. 20 cm.
  • Materiale: Plys og filt
  • 4 dele
  • Figurer: Fe, Enhjørning, Drage og Ridder
  • Med tekstil tilbehør
  • Alder: fra 3 år
OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Hånddukker, 4 stk.
roba Hånddukker, 4 stk.
176 kr