Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Gulvstående reol Tobi
-25%
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
2.071 kr
Pris
1.559 kr
Fri fragt
Du sparer
512 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280622

EAN: 4005317315843

roba Gulvstående reol Tobi
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bag døren med et håndtag af høj kvalitet Metal og de to åbne hylder tilbyder gulvreolen roba "Tobi" opbevaringsplads til børns legetøj og tøj, så børne- eller babyværelset holdes ryddeligt.

Bag døren i den nederste del af den fritstående hylde er der plads til f.eks. sokker, undertøj eller bøger. Den indbyggede soft close-teknologi gør det muligt for døren at lukke forsigtigt og stille og roligt.
Som en særlig Design -High light funktion har den slanke hylde et svævende udseende af toppanelet. Den praktiske, fritstående reol kan udvides perfekt med andre baby- og børnemøbler fra "Tobi"-serien til et komplet indrettet baby- eller børneværelse med systemmøbler, der vokser med barnet. Den fritstående reol roba med øverste hylde i "golden oak"-dekor vil tjene dig godt i mange år, fordi den også gør en god figur som et enkeltstående møbel.
Når dit barn er ældre, kan den også bruges som bogreol eller dekorativ hylde i stuen eller på ungdomsværelset.

Hylden er udviklet i Tyskland, produceret i EU og er nem at samle. Gulvhylden "Tobi" er eph-certificeret og bærer kvalitetsmærket blue angel, som garanterer, at alle anvendte materialer opfylder de højeste standarder for miljø-, sundheds- og brugsegenskaber.

Produktdetaljer:
  • Farve: lysegrå / gylden eg
  • Materiale korpus + hylder: spånplade, melaminbelagt
  • Materiale bagpanel: HDF
  • Materiale: håndtag: Metal l
  • Mål: bredde x dybde x højde 45 x 42 x 128 cm
  • 1 dør med soft-close-funktion
  • 3 hylder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers