Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Game hylde Niffy
p.t. udsolgt

Pris
484 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien roba Miffy

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278861

EAN: 4005317317045

roba Game hylde Niffy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"""Miffy"" roba-spillehylde lavet af lakeret og trykt MDF er både en ideel ordreholder og et fantastisk blikfang i børnenes værelse. En hylde er et nyttigt og nyttigt møbel til at møblere et børneværelse perfekt. Udstyret med 5 stofbokse tilbyder opbevaringshylden tilstrækkelig lagerplads til løst legetøj såsom byggesten eller malemateriale. Med legehylden lærer selv de yngste at holde orden på børneværelset.

Takket være de store metalformede l-håndtag, kan stofkasserne let fjernes og sættes tilbage på legetøjshylden. Den laveste og største stofkasse er trykt med en sød Miffy bunny, der passer til udskrivningsmotivet på sidepanelerne på opbevaringshylden. Med andre produkter fra ""Miffy roba"" -kollektionen kan børneværelset omdannes til et Miffy-paradis for drenge og piger. Med 5 stofbokse.

Produktdetaljer:
  • Samlede hyldedimensioner: 63,5 x 30 x 60 cm
  • 4 kasser med dimensionerne 30 x 24 x 15 cm
  • 1 kasse med målene 60 x 24 x 20 cm
  • Materiale: MDF (lakeret)
  • Med kærlig udskrivning
  • Indeholder 5 stofbokse med l-håndtag Metal eyelets
  • Trykt bundkasse
  • Alder: 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers