Roba Dukke-vugge, Prinsesse Sophie, Rosa

Roba Dukke-vugge, Prinsesse Sophie, Rosa


Pris
388 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A182039

Roba Dukke-vugge, Prinsesse Sophie, Rosa
Sov, drøm og genvind energien fra den begivenhedsrige dag - dine dukker får en vidunderlig søvn i denne flotte dukkevugge.

Sengen er udstyret med himmel, loft og puder, så søvnen kan begynde med det samme. Det flotte lyserøde og grå match, er drømmende for alle dukker. Ud over dukkevuggen, er der mange andre ting i vores "Princess Sophie" -serie, som inviterer dig til at lege ekstra meget med dine dukker.

Detaljer:
  • Materiale: Fyld: Polyester fleece, tekstiloverflade: trykt, massivt træ, MDF (lakeret), metal, polyester-bomuld blanding
  • Mål, slået ud: 52 x 39,5 x 58 cm
  • Alder: Fra 18 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Roba Dukke-vugge, Prinsesse Sophie, Rosa
388 kr
Top mærker