roba Børnsæt Picknick til
-27%
Variant:
  • roba Børnsæt Picknick til
  • roba Børnepladsgruppe med Deluxe legebade Udendørs

Vejl. pris¹
1.054 kr
Pris
766 kr
Fri fragt
Du sparer
288 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A271024

EAN: 4005317316109

roba Børnsæt Picknick til
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den stabile, multifunktionelle grå Play til 4 borde til børn fra 1 til 8 år er lavet af høj kvalitet, robust, vejrbestandigt glaseret massivt træ og garanterer sjov i haven for både drenge og piger. Mudderbordet fungerer både som et almindeligt siddesæt til picnic takket være aftagelig bordplade og udenfor som en vidunderlig sandkasse og spillebord til sand, vand og mudder! Om vinteren kan indendørs siddegruppen omdannes til et ideelt håndværksbord med opbevaringsbakker til kuglepenne, dejen og kunsthåndværk. 27 cm høje, boltede bænke tilbyder et behageligt og sikkert sæde til dine børn. Bordpladen (89x33,5 cm) i siddegruppen er aftagelig, så børn kan lege med vand samt bygge sandlåse. På kort tid er bordpladen tilbage på sin plads og kan bruges til kunsthåndværk, bygning og maling i haven, på terrassen eller endda i huset. De afrundede hjørner og den stabile konstruktion uden synlige skruer i de øverste plader giver børnevenlig design og optimal sikkerhed. De to integrerede, farvekoordinerede badekarindsatser (H x B x D: 9x38,5x32 cm hver) lavet af robust plast er aftagelige. De kan bruges som en legemulighed og er lette at rengøre. Legesæt og sæde sæt, der er registreret til beskyttelse, kan suppleres med praktisk tilbehør fra vores udendørs sortiment med soltag, sædehynde og andre. En meget nem selvmontering garanteres af de klare monteringsinstruktioner. Sædet i massivt træ, der produceres ansvarligt og bæredygtigt, er fremstillet i henhold til EN71-1: 2014-standarden til indendørs og udendørs udendørs og leveres i adskilt form. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og certificeret. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under produktionen. Overfladerne på det miljøvenlige og alsidige Sand - & vandbord er vaskbart og let at rengøre.

Produktdetaljer:
  • Materiale: grundmateriale: massivt træ, materiale 2: plast
  • Bord- og sædeoverflader kan hver læsses op til 50 kg
  • Mål: 49,5 x 89 x 85 cm (H x B x D)
  • Sædehøjde: 27 cm
Inkluderet i levering:
  • Børnestolsgruppe til 4 børn
Se dit trin!
Artiklerne er lavet af massivt nåletræ / tær grantræ. OBS: Dette træ har en stærk harpiksagtig lugt, som er helt naturlig!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Børnsæt Picknick til
4.5
70 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 44
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Børnsæt Picknick til
roba Børnsæt Picknick til
Vejl. pris¹ 1.054 kr
766 kr