🌞 Sommerrabatter til dig!
🌞 Sommerrabatter til dig!
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
roba bænk / tabel 2in1, hvid
Pris
459 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285804

EAN: 4005317257662

roba bænk / tabel 2in1, hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Roba bænken er både et bord og et sæde. Bænken kan omdannes til et bord på ingen tid overhovedet ved at dreje den og kan derfor bruges som et spillebord til roba sædet og vendbar afføring. Ved at dreje bænken kan bruges i to sædehøjder (18 cm eller 27,5 cm). Kunstneren med hurtig skift er lavet af MDF, malet hvid og har et fræset sæde i landstedstil. Produktet er let og robust, så børn kan håndtere møblerne let og sikkert. Derudover er der ingen skarpe kanter eller spændepunkter, som aden kan beskadige små fingre. Bænken og bordet kan understøtte en belastning på op til 40 kg og kan bruges fra en alder af 12 måneder.

produktoplysninger:
  • Materiale: MDF ( lakeret)
  • sædehøjde: 18 eller 27,5 cm
  • Mål (LxBxH): 57 cm x 44 cm x 44 cm
  • Bæreevne: op til 40 kg
  • Farve: hvid
  • Alder: fra 12 måneder

Opmærksomhed
Vendbar afføring medfølger ikke i levering.

Tilbehør

Pris
211 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba bænk / tabel 2in1, hvid
roba bænk / tabel 2in1, hvid
459 kr