REER Sikkerhedsvest elefant
 • REER Sikkerhedsvest monster

65 kr
Pris
54 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
11 kr-17%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A154204

REER Sikkerhedsvest elefant
Synlig. Stilfuld. På farten. Mere trafiksikkerhed.

Med denne trafikvest bliver dit barn altid set på vej til børnehaven eller skolen.MyBoddzGuard sikkerhedsvesten fra REER gør at dit barn vil blive set, også ved lav sigtbarhed.

Høj komfort gennem praktisk hætte og let materiale!

MyBuddyGuard sikkerhedsvesten har en ekstra bred snit og kan derfor også bruges om vinteren med vintertøj. Den integrerede hætte giver beskyttelse mod vind og vejr. Fremstillet af polyester, kan nemt reguleres i størrelsen ved hjælp af velvro. Vesten kan bruges gennem flere år, idet vesten "vosker" med dit barn.

All-round sikkerhed takket være de reflekterende striber, lyse signalfarve og reflekterende motvier!

Lyse signalfarver og to brede reflekterende striber gøre børn er synlige for bilister selv ved dårlig sigtbarhed.

I tilfælde af at det reflekterende bagsiden af ​​sikkerhedsvest bør igen dækket af en rygsæk, er hætten forsynet med yderligere reflekser.Vesten fås i to moderne farver. Ved den blå variant er der et venligt reflekterende monster på bagsiden. Ved den blå variant er der en søde reflekterende elefant på bagsiden.Takket være den indsyet label i vesten kan barnets navn skrives.

Produktdetaljer:
 • Øger synligheden i mørke og dårligt vejr
 • Strålende farve og to reflekterende striber øge synligheden
 • Praktisk hætte med brede reflekser
 • Reflekterende motiver på for- og bagside
 • Velcro til individuel indstilling af størrelse
 • Bredt snit således vesten kan bruges med overtøj
 • Størrelse: XS, ca. 39 x 43 (B x H)
 • Materiale: Polyester, vaskebar
 • Anbefalet alder: 24+ måneder
 • Farve: Pink

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Vores Topseller

REER Sikkerhedsvest elefant
65 kr
54 kr
Top mærker