reer Plejesæt Baby Care 5-stykker
Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343223

EAN: 4013283810217

reer Plejesæt Baby Care 5-stykker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343223.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Det er særligt vigtigt for dig at passe dit nyfødte barn ordentligt. De første fine hår på hovedet og de sarte små fingre har brug for særlig pleje, der er individuelt tilpasset dit barns særlige behov. Baby Care plejesæt fra reer er specielt designet til nyfødte. Hver enkelt vare er designet til skånsom hårpleje og sikker neglebehandling. Alle produkter er fremstillet af BPA-fri materialer.

Til daglig hårpleje
De første fine babyhår har brug for tilsvarende nænsom pleje. Børsten med bløde naturhårshårbørster plejer forsigtigt håret og masserer blidt den følsomme babyhovedbund. Kammen sikrer en nem og skånsom fjernelse af vuggehuden. De afrundede spidser beskytter den sarte hovedbund og masserer den blidt.

Til sikker neglepleje
Med for lange negle kan spædbørn let kradse og skade sig selv. Med sine afrundede blade sikrer neglesaksen en præcis og kontrolleret afkortning af neglene. De afrundede spidser og de skridsikre greb giver en særlig sikker neglepleje. Skarpe kanter kan derefter glattes med den integrerede fil i negleklipperen. Negleklipperen er ideel til blot at afkorte små tånegle. Med den gummibelagte skubberyg sikrer den en sikker håndtering.

Ideel til at tage med på farten
Sættet fuldendes af den praktiske opbevaringskasse. Takket være de kompakte dimensioner kan den nemt gemmes væk i blespandstasker eller håndtasker. Så den er altid klar til brug, selv når du er på farten. Tasken kan lukkes sikkert med lynlåsen. Det beskytter indholdet mod snavs, og intet går tabt. Elastiske sløjfer holder orden i tasken - alt har sin plads og er altid lige ved hånden.

Ekstra plads
Ud over standardudstyret giver kufferten yderligere plads til vigtige redskaber, som ikke bør mangle på rejser eller på vejen. Den integrerede lomme er det ideelle sted til plastre, små salver eller suppositorier. Yderligere genstande kan nemt fastgøres på de gratis ekstra løkker. F.eks. kan et termometer eller små tandbørster transporteres sikkert og rent.

Produktdetaljer:
 • Til babypleje i hjemmet og på farten
 • Meget kompakt
 • Med integreret lomme til f.eks. plastre
 • Materiale: stål/plast
 • BPA-fri
Leveringsomfang:
 • 1 x hårbørste med naturlige børster
 • 1 x skurvkam med afrundede spidser
 • 1 x negleklipper (med integreret neglefil)
 • 1 x Neglesaks med sikkerhedsspids
 • 1 x kuffert

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Plejesæt Baby Care 5-stykker
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Plejesæt Baby Care 5-stykker
reer Plejesæt Baby Care 5-stykker
119 kr