reer Næsesuger Soft& Clean
Pris
41 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343217

EAN: 4013283791127

reer Næsesuger Soft& Clean
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343217.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Spædbørn har endnu ikke et fuldt udviklet immunsystem, og derfor lider spædbørn ofte af forkølelser. Især en tilstoppet næse forringer dit barns velbefindende betydeligt, da det udelukkende trækker vejret gennem næsen i de første måneder af livet. Der kan forekomme ledsagesymptomer som f.eks. søvn- og fordøjelsesproblemer samt sekundære sygdomme i ører, bihuler og luftveje. En næsesuger hjælper med at fjerne næsesekretet fra barnets næse og giver barnet mulighed for at trække vejret mere frit.

Skånsom fjernelse af næsesekret
Næsesugeren fra reer fjerner forsigtigt og smertefrit irriterende næsesekret takket være den fleksible sugekop. Formen på den bløde silikone-sugedel er tilpasset babyens næser. Dette gør det særligt nemt at indføre den i de små næsebor. De runde og bløde former forhindrer effektivt irritation af de følsomme næseslimhinder og skader på næsen - dermatologisk testet.

Praktisk at bruge
Pumpebolden er ergonomisk og funktionel Design og gør den nem og hurtig at bruge. Når du trykker på kuglen, skaber du et vakuum i næsesugeren. Hvis du nu langsomt reducerer trykket, suges næsesekretet gennem sugespidsen ind i næsesugeren. Det gummilignende materiale TPE (termoplastisk elastomer, BPA-fri) giver dine fingre et skridsikkert greb.

Hygiejnisk opbevaring
Efter brug kan du nemt og hurtigt tage næsesugeren fra hinanden og rengøre den med et mildt rengøringsmiddel og varmt vand. De enkelte dele kan derefter dampsteriliseres i fordamperen. Hvis den rengjorte næsesugerspids derefter sættes på hovedet nedad i sugekoppen, opbevares næsesugeren hygiejnisk indtil næste brug.

Produktdetaljer:
  • Velegnet til babyer og småbørn
  • Særligt sikker: ingen små dele, der kan sluges
  • Fjerner næsesekret uden at irritere de følsomme næseslimhinder
  • Med blød og skånsom sugespids
  • Hygiejnisk opbevaring: Indsæt blot sugestykket på hovedet nedad i pumpekuglen
  • Fri for phatalater, PVC og latex
  • Materiale næsespids og pumpebold: 100% TPE

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Næsesuger Soft& Clean
3.5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Næsesuger Soft&amp; Clean
reer Næsesuger Soft& Clean
41 kr