Summer Sale: 10% på næsten alt*
Summer Sale: 10% på næsten alt*
Kun i dag:
LDG19967
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig rabatten
reer Klinisk termometer ExpressTemp, digital
Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343269

EAN: 4013283981122

reer Klinisk termometer ExpressTemp, digital
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343269.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Feber er ikke en sygdom, men en beskyttelsesreaktion fra kroppen mod infektioner. Temperaturstigningen får kroppen til at bekæmpe forskellige patogener på egen hånd. Høj feber kan imidlertid forringe vigtige kropsfunktioner alvorligt og er en stor belastning, især for små børns følsomme organisme. Med det kliniske termometer digital en ExpressTemp kan du hurtigt og nemt tjekke dit barns temperatur.

Særlig skånsom feberindtagelse
Under febermåling opfører de små sig ofte uroligt, hvilket gør det næsten umuligt at få nøjagtige målinger. Den mest pålidelige måde at måle temperaturen på er dog at måle den i bunden. Derfor har ExpressTemp en ekstra kort måletid på kun 10 sekunder. Takket være den fleksible målespids er det nemt at tage rektal temperatur, selv for en urolig baby, og det reducerer risikoen for skader på de små.

Særdeles hudvenlig
ExpressTemp er udstyret med en guldbelagt målespids. Takket være den anti-allergiske guldspids er termometeret ikke kun ideelt for allergikere, men er også særligt skånsomt mod følsom babyhud. Dette er også blevet bekræftet af dermatest, som har givet vores termometer en "meget god" bedømmelse.

Velinformeret
Termometeret er udstyret med et stort LCD-display. Når termometeret er tændt, vises den sidst målte temperatur automatisk. På denne måde kan du nemt følge udviklingen i dit barns temperatur.

Hygiejnisk opbevaring
Efter brug kan det vandtætte termometer hurtigt og nemt rengøres under varmt, rindende vand. Hvis du ønsker særlig hygiejnisk brug, kan du opbevare Class icTemp i det medfølgende beskyttelsesdæksel. Det anbefales dog især af hygiejnemæssige årsager, at hvert familiemedlem har sit eget termometer.

Produktdetaljer:
 • Med fleksibel målespids
 • Kort måletid: ca. 10 sekunder
 • Dermatologisk testet
 • Særligt hudvenlig, velegnet til allergikere
 • Akustisk feberalarm, når temperaturen overstiger 37,6 °C
 • Sidste aflæsning gemmes
 • Vandtæt
 • Med automatisk slukning
Leveringsomfang:
 • 1 x termometer
 • 1 x LR41-batteri
 • 1 x beskyttelsesomslag
 • 1 x brugsanvisning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Klinisk termometer ExpressTemp, digital
5
91 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 82
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Klinisk termometer ExpressTemp, digital
reer Klinisk termometer ExpressTemp, digital
67 kr