Summer Sale: 10% på næsten alt*
Summer Sale: 10% på næsten alt*
Kun i dag:
LDG19967
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig rabatten
reer Infrarødt klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktløs

reer Infrarødt klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktløs


Pris
231 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343265

EAN: 4013283980507

reer Infrarødt klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktløs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343265.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Feber er ikke en sygdom, men en beskyttelsesreaktion fra kroppen mod infektioner. Temperaturstigningen får kroppen til at handle på egen hånd mod en lang række patogener. Høj feber kan dog alvorligt forringe vigtige kropsfunktioner og er en stor belastning, især for små børns følsomme organisme. Med det kliniske termometer Colour SoftTemp kan du hurtigt og nemt kontrollere din babys eller dit barns temperatur.

Særlig skånsom feberindtagelse
Det er normalt ubehageligt for små børn at tage rektal temperatur, og det kan hurtigt blive en udfordring med livlige børn. Colour SoftTemp tilbyder dig et hurtigt og ukompliceret alternativ til første febermåling: takket være den infrarøde teknologi tages feberen kontakt- og smertefrit i løbet af et sekund. Den gør det så behageligt som muligt at tage kropstemperaturen og kræver næsten ingen medvirken fra børnene.

Ideel til om natten
For at kunne følge feberforløbet løbende er det uundgåeligt at foretage natlige målinger. Men da en god nattesøvn er enormt vigtig for en hurtig bedring, bør du så vidt muligt undgå at vække dit barn om natten. Den kontaktløse måling, det oplyste display, den optiske feberalarm og den slukkelige signaltone er de ideelle ledsagere til en ukompliceret og problemfri temperaturkontrol om natten.

Hurtig advarsel om feber
Colour SoftTemp er udstyret med en visuel feberalarm i tre trin, så du med et enkelt blik kan se, om dit barn har høj temperatur eller endda feber. Ved normal temperatur lyser displayet grønt. Hvis temperaturen er forhøjet (37,5 °C - 37,9 °C), viser termometeret en orange farvet visning. Det er denne indikator, der skal måles hyppigere for at holde øje med en temperaturstigning. Men hvis termometeret registrerer feber hos dit barn (fra 38 °C), får du hurtigt besked med en akustisk advarsel og et signalrødt display.

Nøjagtig måling
Det infrarøde termometer er også udstyret med en positions-LED. LED'en viser dig præcist, hvor temperaturen måles. Dette er uundværligt for at sikre en pålidelig temperaturmåling, især om natten, når målingen foretages i mørke for ikke at forstyrre dit barns sunde søvn.

Velinformeret
For at kunne kontrollere feberens udvikling og dit barns helbredelse er det tilrådeligt at spore de enkelte målte værdier og sammenligne dem med hinanden. Takket være den integrerede hukommelse for målte værdier overtager termometeret denne opgave for dig. Den gemmer de sidste 25 målte temperaturværdier og gør det således lettere for dig at følge temperaturkurven.

Universelt anvendelig
Selv når dit barn ikke er sygt, er termometeret en nyttig hjælper i hverdagen. Ved at skifte til overflademåletilstand kan Colour SoftTemp også bruges til at måle rum- og badevandstemperaturen. Derudover kan den også bruges til at kontrollere, om babygrød eller supper har den rette serveringstemperatur.

Produktdetaljer:
 • Farve: hvid/grå
 • Måler kropstemperatur, overfladetemperatur og rumtemperatur
 • Nem måling om natten takket være det oplyste display
 • Hukommelse af målte værdier: 25 hukommelsespladser
 • Valgfri temperaturalarm: grøn <37,5 °C, orange 37,5-37,9 °C, rød > 37,9 °C
 • Akustisk feberalarm > 37,9 °C (kan slås fra)
 • Automatisk slukfunktion
 • Måletid: ca. 1 sekund
 • Måleområde: 32,0 °C - 42,9 °C (kropstemperatur); 0 °C - 99,9 °C (omgivelses- og overfladetemperatur)
Produktdetaljer:
 • 1 x termometer
 • 2 x AAA alkaline-batterier
 • 1 x brugsanvisning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Infrarødt klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktløs
4.5
123 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 98
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Infrarødt klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktløs
reer Infrarødt klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktløs
231 kr