reer Badetermometer S child tudse
Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342904

EAN: 4013283240533

reer Badetermometer S child tudse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342904.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Vandtemperaturen spiller en afgørende rolle for dit barns sikre badelyst. Hvis vandet er for koldt, vil dit barn hurtigt fryse. For varmt vand kan skolde dit barns følsomme hud. Derfor er det vigtigt at kontrollere badetemperaturen før og under badeturen. Med badetermometeret fra reer kan forældre hurtigt kontrollere, om vandet har den rette temperatur til deres baby eller småbørn.

Nem temperaturkontrol
Med den store, letlæselige skala kan du nemt se, hvor varmt vandet er. For endnu hurtigere at kunne kontrollere den optimale badetemperatur er Smile ys blevet tilføjet til skalaen ved visse temperaturer. Så du kan se med et blik, om vandet er i komfortzonen, for varmt eller for koldt for din lille pige.

Sikker badning sjov
Badetermometeret er fremstillet af ubrydelig plast, en fleksibel kapillarholder og er ultralydssvejset. Dette forhindrer, at små dele løsner sig og bliver slugt af børnene. Ved udformningen af termometeret blev der lagt særlig vægt på at sikre, at det ikke har nogen hjørner eller kanter, så der ikke er nogen risiko for skader.

Egnet til børn Design
Badetermometeret i S child padde- Design er med sine søde detaljer en særlig badelyst. Takket være det vandtætte design flyder termometeret altid på vandoverfladen. Så den måler ikke kun vandets temperatur, men inviterer også børnene til at lege.

Nem og hurtig tørring
Der er indarbejdet luftkanaler på bagsiden. Disse sikrer hurtig og nem tørring. Dette forhindrer ubehagelige lugte og mulig skimmelvækst - for langvarig og hygiejnisk ren brug. Termometeret tørrer hurtigst, når det er lænet op ad væggen med kapillæren vendt mod væggen.

Kvalitet og sikkerhed
For at give børn maksimal beskyttelse kontrolleres reer produkterne efter strenge teststandarder. Artiklen gennemgår ikke kun interne tests, men også uafhængige institutter. Reer har fået badetermometeret testet i henhold til den strenge gældende sikkerhedsstandard DIN EN 71-1 (sikkerhed af legetøj) og andre specifikationer. Resultatet: Produktet fra reer er sikkert for børn og giver nøjagtige måleresultater. De bekræftede, at vores produkt opfylder de særlige krav til legetøj til børn under 36 måneder. Der anvendes kun materialer uden skadelige stoffer og blødgøringsmidler i produktionen - uden kviksølv, PVC og BPA.

Produktdetaljer:
  • For sikker badelyst
  • Sødt motiv
  • Klar skala
  • Mærkning af den optimale badetemperatur
  • Kviksølvfri, BPA-fri
  • Måleområde 0 °C til maks. 50 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Badetermometer S child tudse
5
19 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Badetermometer S child tudse
reer Badetermometer S child tudse
45 kr