30% på mode i OUTLET 👖
30% på mode i OUTLET 👖
Kopiér koden:
WLV14068
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
reer Baby madvarmer TurboFood
Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342911

EAN: 4013283330401

reer Baby madvarmer TurboFood
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342911.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Når din lille skat er sulten, skal tingene ofte gå meget hurtigt. Men vitaminer og proteiner er særligt følsomme over for varme og kan blive ødelagt, hvis f.eks. færdigblandede mælkeprodukter røres for varmt i eller opvarmes for meget. Dette ødelægger vigtige komponenter i maden, som dit barn så mangler. Når du tilbereder babymad, skal du derfor være opmærksom på en særlig skånsom opvarmning. Takket være TurboFood baby madvarmeren kan du ikke kun opvarme maden hurtigt og nemt, men også sikre en jævn og skånsom opvarmning.

Hurtig og effektiv opvarmning
TurboFood babymadvarmeren opvarmer babymad forsigtigt og jævnt med damp. Den lukkede dampring sikrer, at den varme damp omslutter flasken og opvarmer den jævnt. Dette sikrer hurtig og effektiv opvarmning af maden og gør det muligt at tilberede maden på 90 sekunder*.

Fleksibel opvarmning af babymad
TurboFood er ideel til alle fødevarebeholdere med en diameter på op til 70 mm. Det betyder, at den ikke kun er egnet til alle gængse babymåltidskrukker, men også til alle standardflasker og flasker med bred hals.

Let at bruge
Baby madvarmeren er særlig nem at bruge. Du tænder den med et enkelt tryk på en knap, og så er du i gang. Når først baby madvarmeren er tændt, er der ikke meget mere, du skal gøre. TurboFood registrerer, når maden har nået den korrekte temperatur, og slukker derefter selv for den. Indikatorlyset viser dig, om TurboFood stadig er i gang med at opvarme maden, eller om opvarmningen allerede er afsluttet.

Komfortabel og sikker
Mælkeflasker og sutteflasker opvarmes i en særlig flaskekurv i TurboFood. Dette har flere fordele: Det sikrer en mere jævn fordeling af varmen, forhindrer også, at flasker og krukker overophedes på apparatets kontaktflade, og sidst men ikke mindst giver det dig mulighed for at fjerne den opvarmede flaske fra babyfadvarmeren på en meget praktisk måde.

Inkl. lille målebæger
For at gøre det nemt at fylde babymadvarmeren kommer den med et målebæger med en praktisk tud. Takket være den integrerede måleskala kan du måle den nøjagtige mængde vand, du har brug for. Den nødvendige mængde vand afhænger altid af mængden af babymad, der skal opvarmes, og af madbeholderen (glas eller plastik). Et hurtigt kig på brugsanvisningen fortæller dig, hvor meget vand du skal bruge til hvilken flaske.

Produktdetaljer:
  • Hurtig opvarmning af babymad med damp på kun 90 sekunder*.
  • Skånsom og jævn opvarmning
  • Til alle gængse babymadglas, standardflasker og flasker med bred hals (max. ø 70 mm)
  • Hurtig og effektiv opvarmning
  • Praktisk målebæger til nøjagtig påfyldning af den ønskede mængde vand
  • Let at bruge: optisk kontrollys under opvarmningsfasen - slukker automatisk, når den er færdig
  • Praktisk kurv: til nem udtagning af flasker eller krukker
*Varmer 120 ml væske fra stuetemperatur til drikketemperatur (240 ml flaske)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Baby madvarmer TurboFood
4.5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Baby madvarmer TurboFood
reer Baby madvarmer TurboFood
223 kr