REER Autostol-ryglænstaske med mange store lommer
Vejl. pris¹
82 kr
Pris
75 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A027750

EAN: 4013283743409

REER Autostol-ryglænstaske med mange store lommer
REER Autostol - ryglænstaske med mange store lommer

Også i bilen må man sørge for underholdning enten med spil, kunstnerartikler, CD’er eller billedbøger - og der er plads til det hele i de rumlige redskabslommer.

Med autostol-ryglænstaskens mangfoldighed af lommer er der plads til alt, hvad dit barn har brug for til bilturen. Den er enkel at fastgøre til sædet foran. Fremstillet af vandfast polyester, der er let at gøre rent.
• Størrelse: 48 x 73 cm
• Vaskbart polyestermateriale
• Materiale: 100% polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: REER Autostol-ryglænstaske med mange store lommer
4.5
112 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 55
 
4 stjerner
| 47
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

REER Autostol-ryglænstaske med mange store lommer
REER Autostol-ryglænstaske med mange store lommer
Vejl. pris¹ 82 kr
75 kr