RECARO Sommerovertræk Grå til Tian-serien
-49%
Vejl. pris¹
327,29 kr
Pris
167 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
160,29 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311311

EAN: 8050038142953

RECARO Sommerovertræk Grå til Tian-serien
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Genial tænkning gælder for alle detaljer. Komfortabel rejse på varme dage er givet med vores specialdesignede sommerdæksel. Det åndbare mesh-stof giver optimal luftcirkulation og forhindrer ophobning af fugt.

Blødt materialeovertræk er let at fastgøre over sædet og holder dit barn tørt og sædet beskyttet mod snavs og pletter. Det moderne e-tilbehør i lysegrå passer perfekt til dit børnesæde, uanset farve. Efter lange rejser om sommeren kan dækslet hurtigt fjernes uden at fjerne selen og kan maskinvaskes op til 30 ° C.

Produktdetaljer:
  • Åndbart meshstof
  • Optimal luftcirkulation
  • Forhindrer dannelse af fugt
  • Hurtig og nem montering
  • Beskytter sædet mod snavs og pletter
  • Maskinvaskes ved 30 ° C
Kompatibel med:
  • Tian
  • Tian Elite
Inkluderet i levering:
  • Sommerovertræk
Børnesæde er ikke inkluderet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Sommerovertræk Grå til Tian-serien
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO Sommerovertræk Grå til Tian-serien
RECARO Sommerovertræk Grå til Tian-serien
Vejl. pris¹ 327,29 kr
167 kr